beats by dre cheap

Tosin 27 rodjendan obiljezila MAKEDONIJA

SKOPJE - Dvadeset i sedmi rođendan tragično preminule makedonske pop zvijezde Toše Proeskog obilježen je u petak u Kruševu i ostalim gradovima Makedonije, koji su bili pretijesni za sve koji su posjetili grob tragično preminulog pjevača.

Iz Hrvatske je došla njegova prijateljica Antonija Šola, kojoj je snagu pružao Luka Čičin Šain, njezin dečko. Došao je i Tošin prijatelj Miroslav Popović-Popaj. Tošini shrvani roditelji došli su s kćeri i zetom, pišu 24sata.

Toše je oduvijek želio bas gitaru, a menadžerica Ljiljana Petrović obećala je da će mu je kupiti za 27. rođendan. Na njegov grob položila je bas gitaru.

''Za tebe čuvamo najljepše riječi, te riječi još neizgovorene, za tebe čuvamo suzu što nikad nije napustila oko. Čuvamo ti pjesmu mladih slavuja i kutiju najslađeg keksa. Čuvamo za tebe i snijeg i kišu što pali su iznenada iz vedra neba carstva božjeg'', dala je ugravirati Ljiljana na gitaru.

Nekoliko mjeseci prije smrti Toše je najdražem nećaku, 10-godišnjem Kristijanu, obećao kupiti bubnjeve. Kristijanu je bubnjeve kupila i donijela Ljiljana. Zbog Tošina velika srca i humanosti Makedonija je 25. siječnja, odnosno njegov rođendan, proglasila Danom humanosti.

ZA NASEG ANDJELAA SAMO ZA NJEGA...TOSE I WILL ALWAYS LOVE YOU

Za tebe čuvamo najljepše riječi, te riječi još neizgovorene, za tebe čuvamo suzu što nikad nije napustila oko. Čuvamo ti pjesmu mladih slavuja i kutiju najslađeg keksa. Čuvamo za tebe i snijeg i kišu što pali su iznenada iz vedra neba carstva božjeg

::::::Toše ti si nas Andjeo...voli te tvoj Bihac:
http://toseandjele.blogger.ba
04/09/2008 20:51