::::::Toše ti si nas Andjeo...voli te tvoj Bihac:

Dobrodošli na moj blog04.09.2008.

Tosin 27 rodjendan obiljezila MAKEDONIJA

SKOPJE - Dvadeset i sedmi rođendan tragično preminule makedonske pop zvijezde Toše Proeskog obilježen je u petak u Kruševu i ostalim gradovima Makedonije, koji su bili pretijesni za sve koji su posjetili grob tragično preminulog pjevača.

Iz Hrvatske je došla njegova prijateljica Antonija Šola, kojoj je snagu pružao Luka Čičin Šain, njezin dečko. Došao je i Tošin prijatelj Miroslav Popović-Popaj. Tošini shrvani roditelji došli su s kćeri i zetom, pišu 24sata.

Toše je oduvijek želio bas gitaru, a menadžerica Ljiljana Petrović obećala je da će mu je kupiti za 27. rođendan. Na njegov grob položila je bas gitaru.

''Za tebe čuvamo najljepše riječi, te riječi još neizgovorene, za tebe čuvamo suzu što nikad nije napustila oko. Čuvamo ti pjesmu mladih slavuja i kutiju najslađeg keksa. Čuvamo za tebe i snijeg i kišu što pali su iznenada iz vedra neba carstva božjeg'', dala je ugravirati Ljiljana na gitaru.

Nekoliko mjeseci prije smrti Toše je najdražem nećaku, 10-godišnjem Kristijanu, obećao kupiti bubnjeve. Kristijanu je bubnjeve kupila i donijela Ljiljana. Zbog Tošina velika srca i humanosti Makedonija je 25. siječnja, odnosno njegov rođendan, proglasila Danom humanosti.

ZA NASEG ANDJELAA SAMO ZA NJEGA...TOSE I WILL ALWAYS LOVE YOU

Za tebe čuvamo najljepše riječi, te riječi još neizgovorene, za tebe čuvamo suzu što nikad nije napustila oko. Čuvamo ti pjesmu mladih slavuja i kutiju najslađeg keksa. Čuvamo za tebe i snijeg i kišu što pali su iznenada iz vedra neba carstva božjeg

04.09.2008.

Tosina humanost

Djevojčica Milena Dimov je jedne večeri na televiziji ugledala Tošu kako pjeva na koncertu. Milena je bolovala od karcinoma te joj je tada preostalo još 4 godine života. Kada je vidjela Tošu na televiziji Milena je rekla: " Jedina želja mi je da i ja odem na njegov koncert pa poslije mogu umrijeti" Roditelje male Milene to je jako potreslo.... Ona tako mala... Toše je prolazio rodnim Kruševom te mu je prijatelj rekao za djevojčicu. Toše se raspitao za njenu adresu i odlučio je posjetiti. Njegova pojava na vratima je malu Milenu oduševila. Skočila mu je za vrat i snažno ga zagrlila. Roditelji su bili iznenađeni. Otada svaki put kad bi Toše došao u Kruševo bi našao vremena za Milenu. Milena je nažalost umrla sa 7 godina. No, Toše je svaki put odlazio na njen grob i nosio bi joj bukete cvijeća. Uvijek bi se sjetio!- prisjećaju se roditelji male Milene.

U pitanju je TUMOR

Dječak Toše Ilijev je imao tumor. Njegovi roditelji nisu imali novaca za lijekove i operaciju. Svi su pridonosili koliko su mogli. Prijatelj oca Toše Ilijeva je rekao: "Pozovi Tošeta, on je mnogo dobar čovjek" Toše je čim je čuo o čemu je riječ odmah organizirao koncert u Kočanima te sav prihod dao za dječaka.- izjavio je u novinama otac Toše Ilijeva te rekao kako nikada neće zaboraviti na to Tošino dobročinstvo... Toše bi svaki put pitao kako je njegov imenjak iz Kočana. Baka dječaka je prislanjala sliku Proeskog te gorko plakala...
<< 09/2008 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930


LOGO BLOGAMOJI PRIJATELJI

Manchester United
˙·٠•ღDevil in heartღ•٠·
više...


MOJI LINKOVI
BROJAČ POSJETA

5141